Uitvaartreportage

Is er iemand in uw familie overleden? Gecondoleerd!

Venema Media biedt de mogelijkheid om een reportage van de uitvaart te laten maken. Wij krijgen met enige regelmaat het verzoek van uitvaartondernemers om foto’s te komen maken tijdens een begrafenis of crematie. Veel mensen vragen zich vaak direct af; waarom foto’s maken tijdens een uitvaart?

Dat kan ik u kort proberen uit te leggen; tijdens een uitvaart bent u met hele andere dingen bezig. U probeert uw dierbare een zo mooi mogelijk afscheid te geven en focust u daar volledig op. Alles om u heen ontgaat u. Twee weken later vraagt u zich af; wie waren er allemaal op de uitvaart? Hoe zag het er allemaal ook alweer uit? Was het voor ons naar wens?

Op (bijna) geruisloze wijze zullen wij de uitvaart voor u op de gevoelige plaat vastleggen. In overleg met uw uitvaartondernemer zorgen wij dat u en alle andere gasten zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Wist u dat de uitvaartverzekering zelfs een (groot) gedeelte van de fotografie vergoed? Vraag hier naar bij de uitvaartondernemer!
Wenst u liever zelf geen contact op te nemen om één van onze fotografen op locatie te krijgen? Ook de organisatie van de foto-reportage kunt u overlaten aan uw uitvaartondernemer.