Enorme ravage na plofkraak Waalwijk

Waalwijk – Aan de Dr. Ringerstraat in Waalwijk heeft afgelopen nacht een plofkraak plaatsgevonden. Volgens omwonenden waren er twee luide knallen te horen. De pinautomaat is volledig vernield; het gebouw waar de pinautomaat in stond raakte zwaar beschadigd. De politie en brandweer kwamen gelijk ter plaatse. De daders zijn op een brommer of scooter gevlucht, het is niet bekend of zij iets buit gemaakt hebben. De politiehelikopter is ter plaatse geweest maar heeft ook vanuit de lucht niemand meer aangetroffen. Ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is ter plaatse geweest; zij hebben gecontroleerd of er niet nog explosieven zijn achtergebleven.

Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *