Auto slaat over de kop op Vossenbeemd Helmond

Helmond – Bij een ongeval aan de Vossenbeemd op het industrieterrein van Helmond is maandagavond een persoon gewond geraakt. De hulpdiensten waaronder diverse brandweer eenheden en de traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gekomen. Een personenauto is bij het ongeval meerdere keren over de kop geslagen. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt om de persoon te bevrijden.

Een personenauto is bij het ongeval door een foutieve inhaalactie meerdere keren over de kop geslagen en heeft hierbij een reclamezuil en lantaarnpaal uit de grond gereden.Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij was wel aanspreekbaar.De politie heeft de Vossenbeemd afgesloten voor doorgaand verkeer. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *