Vier auto’s beschadigd bij bizar ongeval in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Bij een ongeval aan de kruising Bredasestraat / Oude Stationsweg in Bergen op Zoom zijn zondagavond vier auto’s flink beschadigd geraakt. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing en schoten vervolgens tegen twee geparkeerde auto’s Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het ongeval gebeurde zondagavond even na kwart over zeven. Een ambulance en meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Bij het ongeval kwamen twee auto’s met elkaar in aanrijding, een van de auto’s kwam vervolgens tegen een geparkeerde auto aan. De geparkeerde auto schoot door de klap naar achteren en raakte een andere geparkeerde auto. Ook een verkeersbord is door de klap beschadigd geraakt.

De ambulancedienst heeft de inzittenden van de twee voertuigen nagekeken maar deze hoefde voor verdere behandeling niet naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. De politie regelde tijdens het ongeval het verkeer op de Bredasestraat.

Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *