Veel beveiliging bij Kerst Parade in Valkenburg; mogelijk voorzorg na aanslag Straatsburg

Valkenburg – Tijdens de kerstparade welke woensdagavond werd gehouden in Kerststad Valkenburg was veel (extra) beveiliging aanwezig. Een medewerker van een beveiligingsbedrijf wilde noch ontkennen noch toegeven dat er extra beveiliging was na de aanslagen in Valkenburg; enkele omstanders die zaterdag (ook) aanwezig waren tijdens de parade konden dit wel bevestigen. De politie was met meerdere koppels aanwezig en er liepen veel handhavers en mensen van de eigen security. Voor zover bekend is de Parade zonder incidenten verlopen.

Speciale gast tijdens de parade was vanavond weerman Piet Paulusma. Hij zat met de Kerstman in een arrenslee.

Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *